OVERNATTING2018-08-09T11:56:05+02:00

OVERNATTING

Vi har i dag tre ulike enheter som er tilpasset ulik størrelse og behov. I enhetene som befinner seg i hovedhuset er det også tilgang til trådløst internett.
Leie inkluderer sengetøy.

BOOKING

Vennligst fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg snarest.
Takk for din henvendelse!

NAVN

EPOST

BOENHET

MELDING

[/fusion_modal][/fusion_text][/fusion_builder_column]

EN AV HELGELANDSKYSTENS HISTORISKE PERLER

Inne i det idylliske og lune Selsøyviksundet, med Rødøyløva i nord, Svartisen i øst og Hestmannen i sørvest som kulisser, ligger de hvite og rødmalte bygningene som har utgjort et viktig knutepunkt på Helgelandskysten helt siden slutten av 1700-tallet.

Her kan du nyte stillheten og roen, uten stress og mange turister. Et eldorado for kajakkpadling og fiske. Overnatting på Selsøyviker også et godt utgangspunkt for øyhopping og toppturer. Vi disponerer tre ulike boenheter tilpasset ulike behov og antall personer i reisefølget.

VÅRE BOENHETER

RØDSTUA

Rødstua er den eldste bygningen på handelsstedet. I 1. etg finnes kjøkken, bad, stor stue og et soverom. I 2. etg finnes to soverom og et stort loftsrom med vinduer som også kan benyttes til soverom dersom dere skulle være mange som vil leie sammen. Både på sørsiden av huset og foran inngangen inn mot hesteskoen er det terrasse/platting som kan benyttes dersom været skulle tillate det.

LEILIGHET

Leiligheten ligger i 2. etg i det ærverdige hovedhuset og var ferdig oppusset i 2006. Leiligheten består av stue, kjøkken, bad, stor gang og tre soverom med til sammen 6 sengeplasser. Det vil også være mulig å legge inn ekstra madrasser dersom det skulle være behov for det. Leiligheten er utstyrt med alle hvitevarer i tillegg til tv.

HYBEL

Hybelen ligger også i 2. etg i hovedhuset. Denne skal stå ferdig oppusset i løpet av juni 2011. Hybelen består av bad og en stue med åpen kjøkkenløsning med en dobbel sovesofa. I tillegg er det mulig å leie inntil 3 soverom med til sammen 6 sengeplasser i samme etasje. Hybelen er utstyrt med kjøleskap/frys, komfyr og tv. Det vil også være tilgang til vaskemaskin i huset.