OVERNATTING

Vi har i dag to ulike enheter som er tilpasset ulik størrelse og behov. I enhetene som befinner seg i hovedhuset er det også tilgang til trådløst internett.
Leie inkluderer sengetøy

BOOKING


Vennligst fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg snarest.
Takk for din henvendelse!

NAVN

EPOST

BOENHET

MELDING

EN AV HELGELANDSKYSTENS HISTORISKE PERLER

Inne i det idylliske og lune Selsøyviksundet, med Rødøyløva i nord, Svartisen i øst og Hestmannen i sørvest som kulisser, ligger de hvite og rødmalte bygningene som har utgjort et viktig knutepunkt på Helgelandskysten helt siden slutten av 1700-tallet.

Her kan du nyte stillheten og roen, uten stress og mange turister. Et eldorado for kajakkpadling og fiske. Overnatting på Selsøyvik er også et godt utgangspunkt for øyhopping og toppturer. Vi disponerer to ulike boenheter tilpasset ulike behov og antall personer i reisefølget.

VÅRE BOENHETER

RØDSTUA

Rødstua er den eldste bygningen på handelsstedet. I 1. etg finnes kjøkken, bad, stor stue og et soverom. I 2. etg finnes to soverom.  Både på sørsiden av huset og foran inngangen inn mot hesteskoen er det terrasse/platting som kan benyttes dersom været skulle tillate det.

LEILIGHET

Leiligheten ligger i 2. etg i det ærverdige hovedhuset og var ferdig oppusset i 2006. Leiligheten består av stue, kjøkken, bad, stor gang og tre soverom med til sammen 6 sengeplasser. Leiligheten er utstyrt med alle hvitevarer i tillegg til tv.